Bliv kunde

Sikkerhed

Dine penge

Netfonds Bank er medlem af Bankenes Sikringsfond i Norge. Innskud op til 2 millioner NOK er sikret gennem Bankenes Sikringsfond.

Netfonds Bank er også medlem af Verdipapirforetakenes Sikringsfond i Norge. Fondet vil dække erstatningspliktige tap som en kunde måtte lide ved bruk av Netfonds handelssystem på indtil 200.000 NOK pr skadetilfælde.

Dine aktier

Norske aktier er registreret på en værdipapirkonto hos VPS (Verdipapirsentralen) hvor Netfonds er kontofører. Svenske og danske aktier er registreret på konto i VPC og VP med SEB som kontofører. Amerikanske aktier er registreret i DTC (Depository Trust Company) med Merrill Lynch som kontofører. 

Sikker kommunikation

Mellem din PC og Netfonds er kommunikationen sikker ved at al information er kodet (SSL - Secure Socket Layer). Vores systemer er tilgængelige hele døgnet. Hvis tjenesten ikke skulle fungere, vil vi betjene dig over telefon.

Brugernavn og password

For at få adgang til din portefølje, realtidskurser, kontoinformation og for å kunne handle værdipapirer må du logge dig ind på tjenesten. Brugernavn og password vælger du ved registrering af kundeforholdet. Har du glemt passwordet bedes du bestille en ny engangs-password på sms eller ringe kundeservice: +47 2315 8600.