Kundenyheder
Beholdning
Slutsedler
Kontoudskrift
Kontoinformation
Investeringsprofil
Årsoversigt
Børskalender
Avtaler/fullmakter
Betalingsopdrag
Mine abonnement
Interesseliste
Tegningstilbud
Emisjoner
Kontakt Netfonds
Investeringskonto


Ændring af kontotype/afregningsform

 

Ændre fra
Ændre til
 
Netfonds Pluss Netfonds Trader Intradag Klik her
NetfondsTrader Intradag Netfonds Plus Klik her
Netfonds Autogiro Netfonds Pluss Klik her
Netfonds Plus Netfonds Trader med låneramme Læs mere herunder

 

Mere om de forskellige afregningsformer:

Netfonds Plus - Kontant afregning fra klientkonto:
Passer for dig som ikke ønsker at handle på kredit. Kontantbeløb skal overføres til din klientkonto før købsordre kan afgives. Ved køb af aktier trækkes købesummen direkte fra klientkontoen. Ved salg af aktier overføres salgssummen direkte til klientkontoen.  

Netfonds Trader med Låneramme - Konto med låneramme (marginkonto):
Netfonds finansierer dine aktiekøb til gunstig rente. Lånet indvilges automatisk og er sikret med pant i din værdipapirkonto. Vilkår kan hentes her. Følgende aftaler skal indgås for at få ”Konto med låneramme”:
- Rammeaftale for lån til erhvervelse af finansielle instrumenter
- Rammeaftale for værdipapirlån

Netfonds Trader Intradag - Konto med intradag låneramme:
Passer for dig som handler aktivt og som ønsker udvidet handleramme i løbet af børsens åbningstid. Med Intradag Trader konto vil du pt. have en handleramme på op til 3 gange klientmiddelindskud ved børsdagens åbning, samt halvdelen af værdien af værdipapirer ved børsdagens begyndelse. I løbet af handelsdagen reduceres handlerammen med indlagte købsordrer og øges med gennemførte salgsopgaver.

Ved handelsdagens afslutning skal samlet netto købesum ikke overstige det beløb som er tilgængelig saldo på kontoen med tillæg for belastningsanmodning. Sidste frist for at give os belastningsanmodning er kl 09.00 dagen efter handelsdagen. Salg af værdipapirer for at dække manglende afregningsbeløb fra foregående handelsdag godkendes ikke. Kontoholder accepterer at Netfonds uden varsel vil gennomføre salg af kontoholders værdipapirer på Værdipapirkonto hvor Netfonds er kontofører, for at dække overtræk ind på handelskontoen. Kontoholder forpligter sig til at følge saldoen op via hjemmesiden og kontrollere at betalinger sker som forudsat.

Udformning |  Hjælp |  Udskrift  Åbne markeder: Oslo Børs, Stockholm, København fondsbørs, Unoterte Norge
tirsdag 20/02-2018 12:55:43