Hjælp - Bliv kunde

1. Hvordan bliver jeg kunde hos Netfonds AS?
2. Jeg har VP-konto hos en anden mæglervirksomhed, hvad gør jeg?
3. Kan jeg handle aktier gennem Netfonds selv om jeg er bosat i udlandet?
4. Vi er en gruppe venner som ønsker at spare op i aktier, hvad gør vi?
5. Hvor meget koster det at handle aktier gennem Netfonds AS?
6. Tilbyder Netfonds rådgivning?
7. Hvordan overfører jeg penge til handelskontoen?

1. Hvordan bliver jeg kunde hos Netfonds AS?

Du skal registrere dig som kunde på vores hjemmeside under fanen Bliv kunde. Når alle felterne er fyldt ud tryk for at gå videre. Den næste side skrives ud, underskrives og sendes pr. post sammen med de nødvendige fuldmagter og kopi af legitimation til Netfonds. Ved registrering af virksomhed skal firmaattest vedlægges. Når de nødvendige papirer er modtaget, godkender vi og aktiverer kontoen. Du vil modtage et velkomstbrev både på e-post og i posten efter at aktivering har fundet sted. Vi vil etablere en VP-/depotkonto hvor vi er kontofører. Kontoen benyttes ved handler gennem os.

2. Jeg har VP-konto hos en anden mæglervirksomhed, hvad gør jeg?

Ønsker du at sælge aktier som befinder sig på en anden konto end den hvor Netfonds er kontofører, skal du melde flytning af aktiebeholdningen. En flytning indebærer at hele eller dele af beholdningen af værdipapirer overføres til den nye konto hos Netfonds. Værdipapirer som købes gennem Netfonds registreres på VP-/depotkonto hvor Netfonds er kontofører. Fuldmagter for flytning findes på vores hjemmeside. Flytteskemaet udfyldes og faxes til os på faxnummer +47 23 15 86 01. Du må selv forhøre dig med din gamle kontofører om registrering af flytning medfører et gebyr. Netfonds kræver ikke gebyr af sine kunder ved flytning af beholdning til Netfonds.

3. Kan jeg handle aktier gjennom Netfonds selv om jeg er bosat i udlandet?

Netfonds tilbyder sine tjenester til personer og virksomheder med bankkonto i en norsk bank. Ved registrering skal nuværende adresse angives. Det samme gælder for udenlandske statsborgere.

4. Vi er en gruppe venner som ønsker at spare op i aktier, hvad gør vi?

En aktiespareklub er en gruppe privatpersoner som går sammen om at forvalte medlemmernes sparekapital ved at investere i aktiemarkedet. Klubbens medlemmer optræder udadtil som én investor, både over for mægler og som aktieejer i selskabet. Klubben vælger én person som skal være klubbens repræsentant over for Netfonds. Klubben indsender de nødvendige registreringspapirer samt kopi af legitimation for klubbens repræsentant. Det er en fordel hvis klubben har en egen bankkonto som benyttes ved debitering og godskriving. Ved registreringen oprettes en egen VP/depotkonto for klubben på personnummeret for klubbens repræsentant.

5. Hvor meget koster det at handle aktier gennem Netfonds Bank AS?

Tjek vores prisliste for gældende satser.

6. Tilbyder Netfonds rådgivning?

Netfonds tilbyder pt. ingen rådgivningstjenester til sine kunder, men vi tilbyder fundamentale analyser for det norske markedet som kan bestilles på Mine abonnement.

7. Hvordan overfører jeg penge til handelskontoen?

Før du kan begynde at handle skal du overføre penge til Netfonds Bank AS. Dette gøres ved at overføre penge med indbetalingskort 71 via netbank til vores bankkonto 839 269 29 i SEB Danmark og medsende OCR-nummer. Læs mere her.

Udformning |  Hjælp |  Udskrift  |  Personvern Ingen åbne markeder
fredag 17/08-2018 05:38:12